Företagsförmedling Stockholm

Servicemäklarna Företagsförmedling arbetar precis som namnet antyder om med just företagsförmedling. Vi stödjer er genom hela den process som en företagsförmedling innebär. Tryggt och säkert för dig som vilja sälja ditt företag eller för dig som är ute efter att köpa ett.

Vi arbetar med företagsöverlåtelser i Stockholm med omnejd. Vi har ett stort kontaktnät, arbetar med professionell marknadsföring och har god erfarenhet av området. Stora styrkor vid företagsförmedling. Ni får ett fullt personligt engagemang och diskretion från vår sida. Därtill finns det en ansvarsförsäkring som täcker ekonomisk skada upp till fem miljoner kronor, en trygghet för alla inblandade parter.

Vi är främst inriktade på förmedling av små- och medelstora företag i olika branscher (agerar även restaurangmäklare). Är du intresserad av att sälja ett företag eller att köpa ett befintligt företag? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig. Vårt kontor finns i centrala Stockholm på Karlavägen 5 och vi har en stor lokalkännedom om Östermalm.

Vad innebär företagsförmedling?

Vad innebär egentligen företagsförmedling? Exakt vad som ingår i tjänsten kan variera. Som en bred definition kan dock sägas att en tredje part är behjälpligt vid överlåtelse eller förmedling av företag från en person till en annan. Exempel på tjänster som kan ingå i uppdraget företagsförmedling är upprättelse av objektiv objektbeskrivning, värdering, marknadsföra objektet/hitta köpare, föra diskussion med spekulanter, upprätta köpehandlingar etc. Att ta hjälp av en företagsmäklare vid förmedling av företag har stora styrkor. Som exempel kan nämnas kunskap och erfarenhet för att sätta rätt pris och hantera överlåtelsen, kontaktnät och möjligheten att jobba diskret, men samtidigt med effektiv marknadsföring.

Att sälja ett företag

Orsakerna till att vilja sälja sitt företag kan vara många och det väcker ofta en mängd frågor. Vad har företaget för marknadsvärde? Är jag redo att sälja mitt företag? Vad händer med mina anställda? Hur reagerar leverantörer och samarbetspartners på en överlåtelse? När du anlitar oss på Servicemäklarna Företagsförmedling hjälper vi dig att reda ut de frågetecken som kan uppstå. Vi finns där genom hela processen med företagsöverlåtelsen – från de initiala funderingarna, till värdering och att hitta en lämplig köpare.

» Att sälja företag

Att köpa ett företag

Funderar du på att köpa ett företag som en del i din affärsplan? Genom att köpa ett företag som redan är etablerat kan du spara både tid och pengar. Du behöver inte heller kämpa med de problem och chansningar som kan vara en del av att starta ett nytt företag, de initiala misstagen är redan gjorda och företaget står på en stabil grund. Vi har ett brett kontaktnät och ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt bolag. Vi erbjuder varaktig företagsförmedling som du kan känna dig trygg med.

Ta del av företag till salu hos oss eller lämna en intresseanmälan.

» Företag till salu

» Lämna intresseanmälan

Företagsförmedling Stockholm företagsöverlåtelse