Lokalförmedling Stockholm

Behöver ni hjälp med lokalförmedling i Stockholm län? Söker ni en ny lokal? Eller önskar ni hyra ut en lokal som lämpar sig för kommersiell verksamhet? Oavsett vilket kan ni med trygghet vända dig till oss för hjälp med träffsäker och ostörd lokalförmedling. Vi förstår vikten av att både hyresvärd och hyresgäst matchar varandra när en lokal ska förmedlas.

Det kan röra sig om lokalförmedling av exempelvis butikslokal, kontorslokal, skönhetssalong etc i Stockholm län. Med vår breda kompetens och erfarenhet ger vi er fullt stöd i processen att hitta ny lokal eller en hyresgäst.

Vad innebär lokalförmedling?

Lokalförmedling innebär att en tredje part, en lokalförmedlare, agerar som en länk mellan hyresvärd och potentiell hyresgäst och nuvarande hyresgäst. Lokalförmedlaren får en viktig roll för såväl den som letar efter ny lokal som den som vill hyra ut en lokal. Alla parter får styrkan att ha en part med god stor erfarenhet, brett kontaktnät och fokus på just lokalförmedling.

Att förstå verksamheters behov av lokaler och lokalers egenskaper blir en viktig del. En viss lokal kan göra sig väl som exempelvis butikslokal, men mindre väl som restaurang osv. Lokalförmedlaren har den erfarenhet som krävs för att kunna matcha lokal med hyresgäst på ett bra sätt.

Hitta verksamhetslokal

Att lokalerna passar för verksamheten är otroligt viktigt för alla företag, men att hitta rätt är ofta inte helt lätt. Lokalen ska fylla de praktiska behoven, passa företagets identitet och få personalen att trivas. När du tar hjälp av oss på Servicemäklarna Företagsförmedling får du en erfaren lokalförmedlare med god lokal kännedom som stöd. Vi har ett brett kontaktnät och den kunskap som är så viktig vid lokalförmedling. Det hjälper er att snabbare och med större precision att få tag på nya företags/verksamhetslokaler som ni eftersöker.

Genom att låta oss söka efter rätt lokal för er får ni också möjlighet att fokusera på er kärnverksamhet. Utöver att ni får del av vår erfarenhet av lokalförmedling så sparar ni även värdefull tid. Ta gärna en titt på de lokaler vi har utannonserade eller kontakta oss för ytterligare information om hur vi kan hjälpa er med att hitta en ny lokal. Vi vill gärna veta mer om er och besvarar gärna frågor gällande exempelvis kontrakt, rutiner vid inflyttning etc.

Hyra ut kommersiell lokal

Lokalförmedling med oss som företagsmäklare är ett effektivt sätt att hitta rätt hyresgäst för era lokaler. Med vårt breda kontaktnät och stora erfarenhet har vi alla förutsättningar för att hitta den bästa tänkbara hyresgästen för era lokaler. Vi har en väl utformad process och inget lämnas åt slumpen, du som kund står hela tiden i centrum.

Har du en ledig kommersiell lokal i Stockholm med omnejd och önskar hjälp med lokalförmedling? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er på bästa sätt.

» Lämna intresseanmälan

lokalförmedling Stockholm