Attraktiv hörnlokal Butik/Kontor/Showroom, 207 kvm (Vasastan)

Attraktiv Butikslokal/Showroom alternativt kontor beläget på ett mycket bra och lugnt läge i slutet på Karlbergsvägen. Närliggande kommunikationer cirka 30 meter från lokalen finns busshållplats Norra Stationsgatan som trafikerar busslinje 53 och 72.

Lokalen har ett hörnläge och en optimal utformning som passar många olika verksamheter med en totalyta på 207 kvm, fördelat på 155 kvm (bv) och lageryta på 52 kvm som man når igenom en intern trappa direkt från lokalen.

Planlösningen i lokalen består av två stora rum i öppet landskap och fräscht  konferensrum. Kök och WC är avskilt från kontorsdel.

Nuvarande hyresgäst har använt lokalen som butik och showroom för verksamhet inom säkerhet och kamera rörelse. Passande verksamhet att bedriva i lokalen är något inom kontor, showroom alternativt butiksrörelse.

Ingen överlåtelseavgift kommer att krävas av nästkommande hyresgäst. Föreningen ställer höga krav på att seriös verksamhet ska bedrivas i lokalen och kommer att bestämma i slutändan vilken hyresgäst som kommer få möjlighet att tillträda lokalen i samråd med ansvarig mäklare.

 

Fakta i korthet:

Hyra: 36225 kr/månad
Yta: 207 kvm (155 kvm bv, 52 kvm lageryta)
Hyresdeposition: 3 månader

 

Ovanstående uppgifter har erhållits av hyresvärden.

 

Endast seriösa spekulanter. Vid intresse och mer information kontakta ansvarig mäklare.

Kontakta ansvarig mäklare!

Mäklare

Anders Edlund

Kontakta ansvarig mäklare!

Mäklare

Anders Edlund

Skicka intresseanmälan

Jag accepterar servicemaklarna.se integritetsvillkor

Pris
0 kr
Ort
Vasastan
Hyra
36225 kr/månad
Yta
207 kvm (155 kvm bv, 52 kvm lageryta)
Omsättning
-