Inarbetad hälso-och skönhetspraktik (Södermalm)

Mycket attraktiv mottagning på 210 kvm, bara ett stenkast från Södra Stationen och 5 min från både Medborgar- platsen och Mariatorget. Lokalen är belägen på bottenplan och har två ingångar varav ena ingången är direkt in från gatan och den andra ingången är från trapphuset och är handikappanpassad.

När man väljer ingången från trapphuset möts man av ett mycket välkomnande stort och luftigt väntrum med en trevlig lounge och receptions disk. Lokalen är sedan fördelad över 6 behandlings-/kontorsrum av varierande storlekar, ett mindre lunch-/mötesrum och ett litet kontorsrum. I lokalen finns ett större förråd med en extra dusch och ett extra pentry. Lokalen har 2 badrum varav ena har en handikappanpassad WC och tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare och det andra badrummet är utrustat med dusch och WC.

Lokalen är i ett representativt skick med ett genomgående tema utav ljusa ytskikt och fin parkett. Vidare så finns ett välutrustat kök med stort kylskåp, separat frys, mikro, diskmaskin osv. När man väljer ingången från gatan in i lokalen kommer man in i en annan del av salongen där 2 av de 6 rummen finns.  Lokalen innehåller även ett större rum som tidigare användes som föreläsningslokal. Den delen är utrustad med whiteboard och en tung ljudisolerad dörr. I det rummet arbetar idag frisören.

I dagsläget bedrivs det olika verksamheter inom vård, friskvård, frisör och skönhetsbehandlingar i lokalen. Lokalen har mycket stora skyltfönster ut mot gatan vilket gör att lokalen syns mycket tydligt utifrån och gör det lätt för kunder att hitta och att det blir ett fint ljus i lokalen. Delar av lokalen har fönster mot en vacker och lummig innergård där det är utmärkt att äta sin lunch på när det är vår/sommar.

Nuvarande ägare har haft lokalen i 8 år (sen 2012) och har i dagsläget ett eget rum för sin verksamhet. Övriga rum hyrs ut till andra verksamheter vilket ger hyresintäkter på ca 400.000 kr/år. Nästkommande köparen kan ta del av säljarens inarbetade goodwill och kan med fördel fortsätta bedriva en friskvårdsrörelse i lokalen.

Annan passande verksamhet att bedriva i lokalen är kontorsverksamhet, showroom, butiksverksamhet alternativt enbart skönhetssalong. Lokalen är ej godkänd för restaurang eller caférörelse. Hyresvärden kommer att kräva en hyresdeposition för nästkommande hyresgäst.

 

Fakta i korthet:

Hyra: 35844 kr/ex moms månad
Omsättning: 1 664 017 kr (2018)
Hyresintäkter: 406 075 kr (2018)
Hyresvärd: BRF
Yta: 210 kvm
Överlåtelse: Enbart hyresrätten/Inkråm

 

Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

 

Endast seriösa spekulanter som har finansiering klar. Vid intresse och mer Information kontakta ansvarig mäklare.

ALL KONTAKT OCH VISNINGAR GÄLLANDE DETTA OBJEKTET GÅR VIA MÄKLAREN. ÄGAREN ELLER PERSONAL VILL EJ BLI KONTAKTADE!

Kontakta ansvarig mäklare!

Mäklare

Anders Edlund

Kontakta ansvarig mäklare!

Mäklare

Anders Edlund

Skicka intresseanmälan

Jag accepterar servicemaklarna.se integritetsvillkor

Pris
Högstbjudande
Ort
Södermalm
Hyra
35844 kr/ex moms månad
Yta
210 kvm
Omsättning
1 664 017 kr (2018)