Kontor alternativt skönhetslokal 98 kvm, Östermalm – INGEN ÖVERLÅTELSEAVGIFT!

  • Östermalm
  • 0 kr
  • 28620 kr/ ex moms månad (kvartalshyra)
  • 98 kvm

Kontor alternativt skönhetslokal beläget på ett mycket attraktivt läge på Jungfrugatan (Östermalm), nära Fältöversten med T-bana Karlaplan och Valhallavägens många blå innerstadsbussförbindelser. Lokalen har en totalyta på 98 kvm och helrenoverades för tre år sen.

Lokalen har en öppen planlösning  som förbinder till fyra rum. Det finns trinettkök och toalett samt dusch installerad i lokalen. Ingång till lokalen går igenom fastighetens port med egen ingång från trapp huset. Trevlig innergård att nyttja för fika eller lunch vid varmare väder.

Nuvarande hyresgäst har kontorsverksamhet och hyr ut ett av rummen till medicinskt massage. Passande verksamhet att bedriva i lokalen är kontor (exempelvis revision, jurist eller reklam) eller showroom alternativ seriös verksamhet inom skönhet, ej frisör. Lokalen är ej godkänd för restaurang eller café rörelse.

Från Jungfrugatan har du nära till Östermalmstorg, Karlaplan och Stureplan. Närhet till Stockholms bästa restauranger, krogar och caféer. Härliga promenadstråk längs med vattnet på Strandvägen eller i grönområden som Gärdet, Djurgården eller Humlegården.

Ingen överlåtelseavgift kommer att krävas av nästkommande hyresgäst. Föreningen ställer höga krav på att lugn och seriös verksamhet ska bedrivas i lokalen och kommer att bestämma i slutändan vilken hyresgäst som kommer få möjlighet att tillträda lokalen i samråd med ansvarig mäklare.

 

Fakta i korthet:

Hyra: 28620 kr/ ex moms månad (kvartalshyra)
Yta: 98 kvm
Överlåtelse: Enbart hyresrätten
Hyresdeposition: Ja, kan begäras
Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Ovanstående uppgifter har erhållits av hyresvärden.

 

Endast seriösa spekulanter. Vid intresse och mer information kontakta ansvarig mäklare.

ALL KONTAKT GÄLLANDE DETTA OBJEKTET GÅR VIA MÄKLAREN.

Kontakta ansvarig mäklare!

Anders Edlund

All kontakt gällande detta objektet går via mäklaren.

Kontakta ansvarig mäklare!

Anders Edlund

All kontakt gällande detta objektet går via mäklaren.

Skicka intresseanmälan

Jag accepterar servicemaklarna.se integritetsvillkor

Pris
0 kr
Ort
Östermalm
Hyra
28620 kr/ ex moms månad (kvartalshyra)
Yta
98 kvm