50-tals Lunchcafé Ängby (Bromma)

  • Bromma
  • 500.000 kr
  • 5817 kr/månad ex moms
  • 41.5 kvm

Välbevarat unikt 50-tals lunchcafé Blå Koppen (tidigare café Sten Sture) beläget på ett bra centralt läge i Ängby (Bromma). Lokalen har en yta på 41,5 kvm med öppen planlösning och stora fönster med mycket ljusinsläpp från gatan utanför. Det finns 24 platser inne och 20 sittplatser ute vid varmare väder. Målgruppen består av stamkunder som bor och arbetar i närområdet samt de besökare som uppskattar den unika 50-tals miljön och inredningen . Det har förekommit olika filminspelningar på cafét (exempelvis Fiendes fiende med Carl Hamilton, 1990). Nuvarande ägare har drivit rörelsen i 20 år.

Menyn består av frukost (även grötfrukost) och olika lunchrätter. Övrigt café sortiment som olika smörgåsar, bakverk, sallader och pajer samt kalla och varma drycker. Lokalen är utrustad med bra maskinell utrustning samt är övriga inventarier i bra skick. Det finns gasspis och fettavskiljare installerad i lokalen. Leasing på kort terminal 450 kr/månad (1,5 år kvar på nuvarande avtal).

För kommande köpare finns det stora möjligheter att utveckla verksamheten genom att framförallt utöka öppettiderna, ansöka om alkohol tillstånd samt erbjuda catering tjänster. Rörelsen passar bra att drivas av en person eller som kompanjonskap.

 

Fakta i korthet:

Hyra: 5817 kr/månad ex moms
Omsättning: Kontakta mäklaren för info
Hyresvärd: BRF
Överlåtelse: Inkråm
Yta: 41.5 kvm

Öppettider:

Måndag-Torsdag kl. 07:00-14:00
Fredag kl. 07:00-13:30
Lördag-Söndag (Stängt)

 

Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

 

Endast seriösa spekulanter som har finansiering klar. Vid intresse och mer information kontakta ansvarig mäklare.

ALL KONTAKT GÄLLANDE DETTA OBJEKTET GÅR VIA MÄKLAREN. ÄGAREN ELLER PERSONAL VILL EJ BLI KONTAKTADE.

Kontakta ansvarig mäklare!

Anders Edlund

All kontakt gällande detta objektet går via mäklaren.

Kontakta ansvarig mäklare!

Anders Edlund

All kontakt gällande detta objektet går via mäklaren.

Objektet är sålt!

Har Ni intresse av att förvärva en rörelse/verksamhet/lokal? Ni kan vara behjälpliga genom att skapa en kravprofil på vad ni eftersöker för objekt genom att trycka på knappen "Skicka förfrågan" nedan.

Skicka förfrågan
Pris
500.000 kr
Ort
Bromma
Hyra
5817 kr/månad ex moms
Yta
41.5 kvm
Omsättning
Kontakta mäklaren för info