Restaurang mäklare

Restaurang mäklare Stockholm

restaurang mäklare stockholm

Servicemäklarna Företagsförmedling är ert trygga val när det gäller café samt restaurangöverlåtelser på Stockholms marknaden. Intresset för att äga och driva restaurang samt caférörelse är väldigt stort då branschen ständigt växer. Vill man sälja sin restaurang rörelse i Stockholm är det viktigt att man anlitar en restaurang mäklare Stockholm som känner till marknaden lokalt. Vi arbetar främst som restaurangmäklare Stockholm med företags överlåtelser som café, sushi, lunchrestaurang, restaurang, pub, kvarterskrog och inom fine dining koncept.

Med vår erfarenhet och stora kontaktnät så skapar vi marknadens bästa möjligheter för både köpare och säljare att mötas. Våra mäklare har också kompetensen för de krav på tillstånd och regelverk som krävs för en lyckad överlåtelse. Att sälja en restaurang eller ett café är en invecklad överlåtelse och det kan ta tid om man vill få ut ett marknadsmässigt pris vid överlåtelsen.

Det räcker inte med att den som vill köpa en rörelse kan finansiera köpet utan man ska också bli godkänd av hyresvärden, tillståndsmyndigheter m.m. Det första man oftast vill veta när man vill sälja sitt café eller restaurang är vad rörelse är värd vid en försäljning och då startar man med att göra en företagsvärdering inledningsvis.

 

Värdering av er rörelse

Servicemäklarna Företagsförmedling är specialister på värdering av caféer/restauranger, men har även en bred kompetens av värdering/förmedling i andra branscher. Vi kommer alltid att vara transparenta med vår företagsvärdering så att den motsvarar marknadsvärdet och om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk, så är vi angelägna att allt går till på rätt sätt vid en överlåtelse.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Servicemäklarna Företagsförmedling framgång vid företagsförmedling är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Vi är den företagsmäklaren som erbjuder bäst marknadsföring/exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning.

Så kom ihåg välj inte företagsmäklare utifrån den som tar lägsta arvodet och lovar högst slutpris. Det är sällan samma sak. Känn istället efter när du träffar mäklaren och ställ frågan till dig själv. Är detta mäklaren som jag tror gör det bästa jobbet för mig och erbjuder mig den service jag förväntar mig från start till avslut?