Restaurang mäklare

Restaurang mäklare Stockholm

restaurang mäklare stockholm

Vi är ert trygga val när det gäller överlåtelser på Stockholms marknaden. Intresset för att äga och driva restaurang rörelse är väldigt stort då branschen ständigt växer. Vill man överlåta sin rörelse i Stockholm län är det viktigt att man anlitar en restaurang mäklare i Stockholm som känner till marknaden lokalt.

Vi arbetar främst i Stockholm län med företags överlåtelser som exempelvis café, sushi, lunch restaurang, restaurang, pub, kvarterskrog och inom fine dining koncept.

Med vår erfarenhet och stora kontaktnät så skapar vi marknadens bästa möjligheter för både köpare och säljare att mötas. Våra mäklare har också kompetensen för de krav på tillstånd och regelverk som krävs för en lyckad överlåtelse. Att sälja en restaurangrörelse är en invecklad överlåtelse och det kan ta tid om man vill få ut ett marknadsmässigt pris vid överlåtelsen.

Det räcker inte med att den som vill köpa en rörelse kan finansiera köpet utan man ska också bli godkänd av hyresvärden, tillståndsmyndigheter m.m. Det första man oftast vill veta när man vill sälja sin restaurang är vad rörelse är värd vid en försäljning och då startar man med att göra en företagsvärdering inledningsvis för att få fram ett dagsaktuellt värde.

 

Värdering av er restaurangrörelse

Servicemäklarna Företagsförmedling är specialister på värdering av restauranger, men har även en bred kompetens av värdering i andra branscher. Vi kommer alltid att vara transparenta med vår värdering så att den motsvarar marknadsvärdet och om ni anlitar oss för att sälja ert livsverk, så är vi angelägna att allt går till på rätt sätt vid en överlåtelse.

Faktorer som vi tror har varit utmärkande för Servicemäklarnas framgång vid företagsförmedling är engagemang, lyhördhet, ärlighet och kontinuerlig återkoppling till kunderna. Vi är den företagsmäklaren som erbjuder bäst marknadsföring och exponering som med största sannolikhet också kommer att ge dig högst försäljningspris eftersom du då ger bästa möjligheten till försäljning.

Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.