Om oss

Välkommen att kontakta oss på Servicemäklarna Företagsförmedling!

Servicemäklarna Företagsförmedling inriktar sig mot små- och medelstora företag som frisörer, skönhetssalonger, butiker, caféer, restauranger, hotell och olika typer av tjänsteföretag. Utöver företagsförmedling arbetar vi också aktivt med lokalöverlåtelser. Vårt varumärke är synonymt med ett professionellt bemötande och hög service nivå både mot säljare och köpare.

När ni anlitar oss kan ni tryggt lita på att vi sköter överlåtelse processen på ett professionellt, ansvarsfullt och serviceinriktat sätt. Ett företag är ofta förknippade med mycket känslor och det kan vara ett svårt beslut att sälja. Det finns en ansvarsförsäkring som täcker ekonomisk skada upp till fem miljoner kronor, vilket är en trygghet för alla inblandade parter.

Vi ställer också krav på våra kunder att de ska dela samma ambition som oss att eftersträva ett givande och förstående samarbete för samtliga parter. Därför är det viktigt för oss att bara arbeta med uppdragsgivare som förstår värdet av en kompetent och skicklig företagsmäklare.

 

Vänligen

Anders Edlund
CEO/Founder 

 


Medarbetare: 

Anders Edlund
(CEO/Founder, Stockholms län)
+46 703-79 27 00
anders@servicemaklarna.se

Alper Erdogmus
(Företagsmäklare, Stockholms län)
+46 761-81 68 18
alper@servicemaklarna.se

Sten-Olof Quarfordt
(Företagsmäklare, Värmland/Örebro län)
+46 735-01 00 50
sten-olof@servicemaklarna.se