Attraktiv lokal AAA läge med låg hyra (Gamla Stan)

  • Gamla Stan
  • 425.000 kr
  • 6677 kr/månad ex moms (betalas kvartalsvis)
  • 29 kvm

Ljus och fräsch butikslokal belägen på en av Stockholms äldsta gator i ett mycket attraktivt läge mellan Tyska kyrkan och Stortorget i kulturhistoriska Gamla stan. Lokalen har en yta på 29 kvm med planlösning uppdelad mellan två rum, med genomgående nytt klinkergolv och vitmålade väggar.

Första rummet har entré mot gatan med stort skyltfönster med mycket ljusinsläpp och bra exponeringsyta. Det andra rummet (inre) används som kontor och har trinettkök samt fönster mot lugn innergård som även får nyttjas av hyresgäst.

Sortimentet i butiken består av present och souvenir artiklar. Passande verksamhet att bedriva i lokalen är galleri, present/souvenir  butik, klädbutik, blomsterbutik, fotoateljé, naprapat, kiropraktor, manikyr/fotvård och kontorsverksamhet. Lokalen är ej godkänd för restaurang eller café. Hyresvärden kommer kräva en hyresdeposition på 50.000 kr.

Butiken ligger på ett mycket strategiskt bra läge nära Stortorget där många turister startar och avslutar sina guidningar när det besöker Gamla stan, vilket innebär att många turister passerar butiken. Nuvarande ägare har drivit rörelse under 2 år. Det ingår ett lager på 6-7 kvm. Närliggande kommunikationer är bussar och tunnelbana (Gamla stan). Planskiss kan mailas vid intresse.

 

Hyra: 6677 kr/månad ex moms (betalas kvartalsvis)
Hyresvärd: Fastighetsbolag
Yta: 29 kvm
El: 250 kr/månad

 

Öppettider:

Måndag-Söndag kl. 11:00-18:00

 

Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

Endast seriösa spekulanter som har finansiering klar. Vid intresse och mer information kontakta ansvarig mäklare.

ALL KONTAKT GÄLLANDE DETTA OBJEKTET GÅR VIA MÄKLAREN. ÄGAREN ELLER PERSONAL VILL EJ BLI KONTAKTADE.

Kontakta ansvarig mäklare!

Anders Edlund

All kontakt gällande detta objektet går via mäklaren.

Kontakta ansvarig mäklare!

Anders Edlund

All kontakt gällande detta objektet går via mäklaren.

Objektet är sålt!

Har Ni intresse av att förvärva en rörelse/verksamhet/lokal? Ni kan vara behjälpliga genom att skapa en kravprofil på vad ni eftersöker för objekt genom att trycka på knappen "Skicka förfrågan" nedan.

Skicka förfrågan
Pris
425.000 kr
Ort
Gamla Stan
Hyra
6677 kr/månad ex moms (betalas kvartalsvis)
Yta
29 kvm
Omsättning
-
Hyresvärd
Fastighetsbolag