Butik/Skönhet/Showroom 76 kvm (Västra Kungsholmen/Stadshagen)

  • Västra Kungsholmen
  • 0 kr
  • 17182 kr/månad
  • 76 kvm

Lokalen har ett gavelläge med genomgående mycket stora fönster med ett fantastiskt naturligt ljusinsläpp kantade av breda marmorskivor och högt till tak i samtliga rum. Det finns en möjlighet att dela upp lokalen vilket kan vara lämpligt därför att det finns två entréer till butikslokalen. Lokalen är belägen på ett mycket bra och lugnt läge bakom Thorildsplan Gymnasium med närliggande tunnelbana Thorildsplan.

Planlösningen består av öppen butiksdel med ett litet kökspentry, badrum med dusch/wc samt ett förråd. Nuvarande hyresgäst har använt lokalen som butik och showroom för verksamhet inom köksinredning. Passande verksamhet att bedriva i lokalen är något inom kontor, showroom, skönhet (ej thaimassage) alternativt butiksrörelse. Lokalen är ej godkänd för restaurang eller caférörelse.

Ingen överlåtelseavgift kommer att krävas av nästkommande hyresgäst. Föreningen ställer höga krav på att seriös och långsiktig verksamhet ska bedrivas i lokalen och kommer att bestämma i slutändan vilken hyresgäst som kommer få möjlighet att tillträda lokalen i samråd med ansvarig mäklare.

 

Fakta i korthet:

Hyra: 17182 kr/månad
Yta: 76 kvm
Tillträde: Möjligt tillträde 1 Juni 2021

 

Ovanstående uppgifter har erhållits av hyresvärden.

 

ALL KONTAKT GÄLLANDE DETTA OBJEKTET GÅR VIA MÄKLAREN.

Kontakta ansvarig mäklare!

Anders Edlund

All kontakt gällande detta objektet går via mäklaren.

Kontakta ansvarig mäklare!

Anders Edlund

All kontakt gällande detta objektet går via mäklaren.

Objektet är sålt!

Har Ni intresse av att förvärva en rörelse/verksamhet/lokal? Ni kan vara behjälpliga genom att skapa en kravprofil på vad ni eftersöker för objekt genom att trycka på knappen "Skicka förfrågan" nedan.

Skicka förfrågan
Pris
0 kr
Ort
Västra Kungsholmen
Hyra
17182 kr/månad
Yta
76 kvm
Omsättning
-
Tillträde
Möjligt tillträde 1 Juni 2021