Skönhetslokal alternativt Kontor, 98 kvm (Östermalm)

  • Såld
  • Östermalm
  • 0 kr
  • 28000 kr månad
  • 98 kvm

Skönhetslokal alternativt kontor beläget på ett mycket attraktivt läge på Jungfrugatan (Östermalm), nära Fältöversten med T-bana Karlaplan och Valhallavägens många blå innerstads bussförbindelser. Lokalen har en totalyta på 98 kvm, med visst renoveringsbehov i samtliga rum.

Lokalen har en planlösning som består av en korridor som förbinder till fem rum, vilket ett av rummen används som reception idag. Det finns trinettkök och toalett samt dusch installerad i lokalen. Ingång till lokalen går igenom fastighetens port med egen ingång från trapphuset.

Tidigare hyresgäst har bedrivit skönhetsbehandling inom hårvård. Passande verksamhet att bedriva i lokalen är något inom skönhet, kontor alternativt showroom. Lokalen är ej godkänd för restaurang eller café rörelse.

Ingen överlåtelseavgift kommer att krävas av nästkommande hyresgäst. Föreningen ställer höga krav på att seriös verksamhet ska bedrivas i lokalen och kommer att bestämma i slutändan vilken hyresgäst som kommer få möjlighet att tillträda lokalen i samråd med ansvarig mäklare.

Den som är intresserad av mer ingående information om objektet kommer att få skriva på ett sekretessavtal.


Fakta i korthet:

Hyra: 28000 kr/månad
Yta: 98 kvm
Hyresdeposition: Tre månadshyror

 

Ovanstående uppgifter har erhållits av hyresvärden.

 

ALL KONTAKT GÄLLANDE DETTA OBJEKTET GÅR VIA MÄKLAREN.

Kontakta ansvarig mäklare!

Anders Edlund

All kontakt gällande detta objektet går via mäklaren.

Kontakta ansvarig mäklare!

Anders Edlund

All kontakt gällande detta objektet går via mäklaren.

Objektet är sålt!

Har Ni intresse av att förvärva en rörelse/verksamhet/lokal? Ni kan vara behjälpliga genom att skapa en kravprofil på vad ni eftersöker för objekt genom att trycka på knappen "Skicka förfrågan" nedan.

Skicka förfrågan
Pris
0 kr
Ort
Östermalm
Hyra
28000 kr månad
Yta
98 kvm
Omsättning
-